Αυτόματη πόρτα ξενοδοχείου

Οι γυάλινες αυτόματες πόρτες είναι αναμφίβολα ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των ξενοδοχείων.

Μεγαλοπρεπείς, με απαράμιλλη αισθητική και διαχρονική ομορφιά, επιτρέπουν στο φυσικό φως να γεμίσει τον χώρο και να αναδείξει τη διακόσμηση χωρίς περιορισμούς.

Πώς, όμως, θα επιλέξετε την κατάλληλη γυάλινη πόρτα για τις ανάγκες σας;

Πέρα από την κεντρική είσοδο, πώς αλλιώς μπορείτε να εντάξετε το γυαλί και τα πλεονεκτήματά του στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου σας, όπως για παράδειγμα στην πισίνα, τα δωμάτια ή τα εστιατόρια;

Αυτόματη περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου

Επενδύστε σε μία αυτόματη περιστρεφόμενη πόρτα για την κεντρική είσοδο

Αν μία πόρτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα ξενοδοχεία, αυτή είναι η περιστρεφόμενη!

Ογκώδης και επιβλητική, πολλές φορές είναι η πρώτη επαφή κάθε επισκέπτη με το χώρο σας, και τον καλωσορίζει στο lobby ή τη reception σας.

Οι περιστρεφόμενες γυάλινες πόρτες αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας, οπότε αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας, ειδικά αν το ξενοδοχείο σας είναι πολλών αστέρων.

Extra tip: Επενδύοντας σε γυάλινες αυτόματες πόρτες δίνετε βάση όχι μόνο στην αισθητική αλλά και στην πρακτικότητα, καθώς μια πόρτα που ανοίγει χειροκίνητα μπορεί να δυσκολέψει όσους μεταφέρουν βαλίτσες, είτε επισκέπτες, είτε προσωπικό.

Αυτόματη πόρτα ξενοδοχείου

Δοκιμάστε αυτόματες συρόμενες πόρτες στα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου σας

Μία αυτόματη συρόμενη πόρτα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την είσοδο των εστιατορίων και των μπαρ που υπάρχουν στην ξενοδοχειακή σας μονάδα.

Το βασικό πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να την τροποποιήσετε όπως επιθυμείτε, με σχέδια, αμμοβολή, περίτεχνα κοψίματα και χρώματα που να ταιριάζουν στην παλέτα και την αισθητική κάθε χώρου ξεχωριστά.

Οι αυτόματες συρόμενες πόρτες βοηθούν επίσης και με την υγιεινή του χώρου καθώς, μειώνοντας δραστικά των αριθμό των χεριών που τις αγγίζουν, μειώνετε και τις πιθανότητες μεταφοράς μικροβίων.

Extra tip: Αν το ξενοδοχείο σας διαθέτει roof garden με εστιατόριο ή μπαρ με θέα, τότε δοκιμάστε να τοποθετήσετε και γυάλινα μπαλκόνια στο ίδιο στιλ με την πόρτα για να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Δημιουργήστε αίσθηση χαλάρωσης με μια γυάλινη αυτόματη πόρτα για το σπα

Ένας ακόμη χώρος του ξενοδοχείου σας στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε αυτόματες συρόμενες πόρτες είναι το σπα.

Και εδώ θα επωφεληθείτε από τη φυσικότητα του γυαλιού και το πώς αυτό ταιριάζει με τη διακόσμηση και την αίσθηση χαλάρωσης που θέλετε να επιτύχετε, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να εντάξετε και άλλα στοιχεία, όπως το λογότυπο ή τα χρώματα της εταιρικής σας ταυτότητας με διακριτικό τρόπο.

Extra tip: Εδώ μπορείτε επίσης να εντάξετε και γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με αμμοβολή για να διαχωρίσετε τα δωμάτια, διατηρώντας την ίδια απαράμιλλη αισθητική, την ιδιωτικότητα των πελατών σας, αλλά και την υγιεινή των χώρων σας, αποφεύγοντας το συνωστισμό.

Ribas

Επιλέξτε γυάλινες πόρτες φυσαρμόνικα για τον χώρο της πισίνας

Αν και οι αυτόματες πόρτες έχουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων έναντι των ανοιγόμενων, σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Ας υποθέσουμε ότι η μονάδα σας βρίσκεται σε ένα μέρος όπου τους καλοκαιρινούς μήνες οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και έχετε πάντα ανοιχτές τις πόρτες γύρω από την πισίνα. Τι γίνεται, όμως, αν η τουριστική περίοδος επεκτείνεται από την άνοιξη έως το φθινόπωρο, και χρειάζεται να διατηρήσετε την εσωτερική θερμοκρασία υψηλή ενώ ταυτόχρονα επιτρέπετε στο φυσικό φως να περνάει;

Τη λύση σε αυτήν την περίπτωση τη δίνουν οι γυάλινες πόρτες φυσαρμόνικα, οι οποίες ακόμα και όταν είναι εντελώς ανοιχτές, δεν καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Υαλοπίνακες – Εφαρμογές & πλεονεκτήματα στην ανακαίνιση ξενοδοχείων

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να εντάξετε τις αυτόματες γυάλινες πόρτες στο ξενοδοχείο σας, ανάλογα με τον χώρο στον οποίο θα τις τοποθετήσετε αλλά και το «εφέ» που θέλετε να πετύχετε.

Σε κάθε περίπτωση, το γυαλί αποτελεί ένα κομψό υλικό με τεράστια ευελιξία στους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά σε ένα ξενοδοχείο, από αυτόματες γυάλινες πόρτες, μέχρι διαχωριστικά ή ακόμα και γυάλινα κάγκελα.

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία Ribas Glass που, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη συνεχή κατάρτιση, προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας.