Τζάμια-Κρύσταλλα-Θεσσαλονίκη

Οι αντιβανδαλικοί πολυστρωματικοί υαλοπίνακες κατασκευάζονται έτσι ώστε μπορούν να αποτρέψουν διαρρήξεις, βανδαλισμούς και λεηλασίες και παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας όπου απαιτείται.

Το anti-vandal (αλεξίσφαιρο) γυαλί είναι ο συνδυασμός πολλαπλών στρωμάτων γυαλιού σε συνδυασμό με απορροφητικής ενέργειας μεμβράνες, όπου δίνουν το αποτέλεσμα αλεξίσφαιρης αντίστασης. Στην περίπτωση όπου ο πολυστρωματικός υαλοπίνακας σπάσει οι ενδιάμεσες μεμβράνες λειτουργούν προστατευτικά καθιστώντας το τζάμι αδιαπέραστο ακόμη και μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Το γυαλί anti-vandal, έχει την ιδιότητα να μην θρυμματίζεται ή  καταρρέει μετά την ενδεχόμενη θραύση ή φθορά του. Έτσι μπορεί να σας εξασφαλίσει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο προκειμένου να προβείτε στην αντικατάστασή του ενώ ταυτόχρονα δεν εκτίθεστε σε περαιτέρω βλάβες ή φθορές (κλοπές, καιρικά φαινόμενα κτλ).

Υπάρχουν κατηγορίες αλεξίσφαιρων γυαλιών ανάλογα με την χρήση τους. Μερικοί από τις παραμέτρους είναι ο τύπος του όπλου και το διαμέτρημά του, η απόσταση βολής κ.α.

Οι αλεξίσφαιροι υαλοπίνακες παρέχουν ταυτόχρονα εξαιρετική ηχομόνωση δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με υαλοπίνακες μεγάλης μάζας και τις ενδιάμεσες μεμβράνες τους ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε και την παροχή εξαιρετικής προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV).