Γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

Τα γυάλινα διαχωριστικά χώρου αποτελούν εξαιρετική προσθήκη σε πολλές περιπτώσεις και διαφορετικούς τύπους επαγγελματικών χώρων λόγω της υψηλής αισθητικής και ποιότητάς τους.

Καθώς μπορούν να προστεθούν τόσο εσωτερικά, για παράδειγμα ως γυάλινα χωρίσματα γραφείων, όσο και εξωτερικά ως γυάλινοι ανεμοφράκτες, αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.

Αν σκέφτεστε και εσείς, λοιπόν, να εντάξετε το γυαλί στην επιχείρησή σας, η εταιρεία Ribas Glass, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στις γυάλινες κατασκευές, μπορεί να σας βοηθήσει.

Ας δούμε τα βασικά πλεονεκτήματα που έχουν τα γυάλινα χωρίσματα!

Πλεονεκτήματα γυάλινων διαχωριστικών χώρου

Τα γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου βελτιώνουν την παραγωγικότητα

Εγκαθιστώντας γυάλινα χωρίσματα γραφείων αυξάνεται η παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού, καθώς μειώνεται η ηχορύπανση στο γραφείο.

Η ηχομόνωση ελαχιστοποιεί τους περισπασμούς και έτσι αυξάνει τη συγκέντρωση, ενώ ταυτόχρονα γίνεται πιο εύκολη η συνεννόηση μεταξύ των ομάδων, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από τηλεφωνήματα τρίτων ή συνομιλίες.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου επιτρέπετε στο φυσικό φως να διαχέεται ομοιόμορφα στο γραφείο, αυξάνοντας έτσι και την καλή διάθεση των εργαζομένων, που με τη σειρά της βοηθά ακόμα περισσότερο στην παραγωγικότητα.

Τα συρόμενα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου παρέχουν ευελιξία

Τα γυάλινα διαχωριστικά χώρου, ακόμα και αν δεν είναι συρόμενα, σίγουρα προσφέρουν μεγάλη ευελιξία σε περιπτώσεις που θέλετε να προσθέσετε ένα καινούριο τμήμα στο γραφείο σας ή να αλλάξετε τη διαρρύθμιση, ειδικά αν συγκριθούν με συμβατικούς τρόπους διαχωρισμού, όπως η γυψοσανίδα.

Τα συρόμενα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, δε, αποτελούν ιδανική επιλογή λόγω της ευκολίας στη χρήση και τη συντήρηση, μεταμορφώνοντας κάθε meeting room σε έναν ήσυχο, μοντέρνο και όμορφο χώρο.

Επιλέξτε συρόμενα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με αμμοβολή ή σχέδια, για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερη ιδιωτικότητα, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε σε κανονικούς τοίχους.

Οι ανεμοφράκτες εξωτερικού χώρου είναι ενεργειακά και οικονομικά αποδοτικοί

Ανεμοφράκτες καταστημάτων από γυαλί

Όσον αφορά τον διαχωρισμό εξωτερικών χώρων, οι γυάλινοι ανεμοφράκτες μειώνουν αποτελεσματικά την ανάγκη για ηλεκτρικό φωτισμό, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επιτρέπουν στο φυσικό φως να περνά. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η ανάγκη για τεχνητό φωτισμό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και για θέρμανση!

Εκτός από τα οικονομικά οφέλη, η ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας έχει θετικό αντίκτυπο και στο περιβάλλον. Ως εκ τούτου, οι ανεμοφράκτες εξωτερικού χώρου μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα μιας επιχείρησης και αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση.

Αν αναλογιστεί κανείς και πόσο εύκολο είναι το γυαλί στη συντήρησή του αλλά και τη διάρκεια ζωής του, σίγουρα θα βρει και άλλους λόγους να εντάξει τα γυάλινα διαχωριστικά εξωτερικών χώρων στην επιχείρησή του.

Τα γυάλινα διαχωριστικά χώρου βελτιώνουν την αισθητική του επαγγελματικού χώρου

Γυάλινα διαχωριστικά εξωτερικών χώρων

Αναμφισβήτητα, τα γυάλινα χωρίσματα είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο παρέχουν μια κομψή, όμορφη εμφάνιση και αίσθηση σε κάθε επιχείρηση.

Επενδύοντας σε γυάλινες κατασκευές για τον διαχωρισμό του επαγγελματικού σας χώρου, θα επωφεληθείτε πολλαπλά.

Μη διστάσετε να δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εντάξετε και εσείς το γυαλί στο χώρο σας, ακόμα και ως περίτεχνα γυάλινα κάγκελα, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Επισκεφτείτε σήμερα την εταιρεία Ribas Glass και δείτε πόσο εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί το γυαλί και στις δικές σας απαιτήσεις, τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά!

Εδώ θα βρείτε γυάλινα χωρίσματα γραφείων, γυάλινους ανεμοφράκτες αλλά και αυτόματες γυάλινες πόρτες σε τιμές έκπληξη, για κάθε σας ανάγκη!