Η Ribas Glass προσφέρει ανεμοφράκτες υψηλής ποιότητας και στιβαρής κατασκευής.

Σε αρκετές περιπτώσεις, ορισμένες επιχειρήσεις, όπως καφέ και εστιατόρια, έχουν ανάγκη από τον περιορισμό και την προφύλαξη των πελατών τους από τον δυνατό αέρα. Σε αυτό το πρόβλημα, τη λύση δίνουν οι ανεμοφράκτες... Διαβάστε περισσότερα →

Οι ανεμοφράκτες αποτελούν ξεχωριστά αντιανεμικά χωρίσματα, που εφαρμόζονται για την οριοθέτηση εξωτερικών υπαίθριων χώρων, οι οποίοι χρειάζονται ανεμοπροστασία. Παράλληλα, προσφέρουν μοναδική αισθητική και στιλ στο χώρο χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα της επιχείρησης.

Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται στους γυάλινους ανεμοφράκτες είναι triplex ασφαλείας, ειδικά επεξεργασμένοι, ώστε να παρέχουν αντοχή, ασφάλεια και ομορφιά. Πλαισιώνονται από δύο κολώνες για να μετακινούνται και να προσαρμόζονται με άνεση στο χώρο που χρειάζεστε προστασία. Με πολύ εύκολη χειροκίνητη αυξομείωση του ύψους, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την αισθητική όψη του εκάστοτε χώρου.

γυάλινοι ανεμοφράκτες μπορούν να περιορίσουν σημαντικά τον ενοχλητικό αέρα ακόμα και σε βεράντες, παραλιακά κέντρα, μέχρι και σε ταράτσες με roof garden. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν και σαν διαχωριστικό σε εσωτερικούς χώρους.

Οι αεροδυναμικές γυάλινες κατασκευές εξωτερικού χώρου της Ribas Glass περιορίζουν τον αέρα αλλά όχι τη θέα. Η εγκατάσταση τους καθώς και η μετατροπή τους στη διάταξη πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό εύκολα και άμεσα. Με βάση τις ανάγκες και το μήκος που επιθυμείτε, ακολουθείται ειδική επεξεργασία γυαλιού, ώστε στη συνέχεια να ολοκληρωθεί γρήγορα η εγκατάσταση.

Επιλέξτε ανεμοφράκτες για καφετέριες και γενικά εξωτερικούς χώρους σε προσιτές τιμές και εξοπλίστε κατάλληλα την επιχείρησή σας!