Τα πτυσσόμενα κρύσταλλα της εταιρείας Ribas Glass μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο!

Αλλάξτε και εσείς τη φιλοσοφία του επαγγελματικού ή του οικιακού σας περιβάλλοντος, επιλέγοντας γυάλινα πτυσσόμενα φύλλα για να το αναβαθμίσετε άμεσα, σύμφωνα με τα πιο μοντέρνα και ασφαλή πρότυπα.

Μόνο στην εταιρεία Ribas Glass θα βρείτε πτυσσόμενα κρύσταλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για κάθε σας ανάγκη, ιδανικά για να διαμορφώσετε έναν εξωτερικό χώρο με πτυσσόμενα κρύσταλλα σε μπαλκόνι ή με μία συρόμενη τζαμαρία σε τιμή-έκπληξη!

Μόνο στην εταιρεία Ribas Glass θα βρείτε πτυσσόμενα κρύσταλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για κάθε σας ανάγκη, ιδανικά για να διαμορφώσετε έναν εξωτερικό χώρο με πτυσσόμενα κρύσταλλα σε μπαλκόνι ή με μία συρόμενη τζαμαρία σε τιμή-έκπληξη! Δοκιμάστε anti-vandal (αλεξίσφαιρο) γυαλί που δεν θρυμματίζεται, κερδίζοντας χρόνο μέχρι να το αντικαταστήσετε σε περίπτωση φθοράς!

Με μεγάλη αγάπη για τα πτυσσόμενα κρύσταλλα και χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας ειδικά στον κλάδο της εστίασης αλλά και της φιλοξενίας, η εταιρεία Ribas Glass, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση κάθε επαγγελματικής ανάγκης και προβολής της επωνυμίας σας, κατασκευάζει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες καθώς και γυάλινα πτυσσόμενα φύλλα για τον διαχωρισμό οποιουδήποτε χώρου, τόσο για αισθητικούς όσο και για λειτουργικούς λόγους, σε όποιον κλάδο και αν δραστηριοποιείστε.

Επενδύστε σε γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες σε μοναδικές τιμές, επιλέγοντας πτυσσόμενα κρύσταλλα άριστης ποιότητας που θα μεγαλώσουν και θα ομορφύνουν το γραφείο, το κατάστημα ή το σπίτι σας, μεταμορφώνοντας το αυτόματα σε μοντέρνο και σύγχρονο.

Εμπνευστείτε από τα υπάρχοντα έργα της εταιρείας μας σε όλη την Ελλάδα, και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί και το δικό σας χώρο, με γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες αλλά και πτυσσόμενα υαλοπετάσματα σε τιμές που μόνο στην εταιρεία Ribas Glasss θα βρείτε.

Επιλέξτε συρόμεναπτυσσόμενα κρύσταλλα σήμερα!

  • Προσφέρουν απεριόριστες εφαρμογές
  • Έχουν αναμφισβήτητη αξία στο πέρασμα του χρόνου
  • Μπορούν να είναι ενεργειακά
  • Αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Προσαρμόζονται άριστα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους
  • Προσφέρουν φυσικό φωτισμό στον χώρο
  • Έχουν χαμηλό κόστος εγκατάστασης

Ψάχνετε για πτυσσόμενα κρύσταλλα στη Θεσσαλονίκη;

Δοκιμάστε μία διαφορετική αισθητική πινελιά στον χώρο σας, επενδύοντας στα πτυσσόμενα κρύσταλλα σε ασυναγώνιστες τιμές της Ribas Glass, ή ακόμα και σε ανασυρόμενα παράθυρα ή γυάλινα κάγκελα μπαλκονιού!

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε στη διάθεσή σας!