Ανακαλύψτε τα μοναδικά ανασυρόμενα παράθυρα – γκιλοτίνες της Ribas Glass και αναβαθμίστε την πρόσοψη του καταστήματός σας εύκολα και γρήγορα.

Ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους και μεγάλα ανοίγματα, τα ανασυρόμενα παράθυρα γκιλοτίνα προσφέρουν πλήθος πλεονεκτημάτων, καθώς συνδυάζουν τα οφέλη ενός γυάλινου στηθαίου και ενός ανεμοφράκτη.

Ένα παράθυρο γκιλοτίνα μπορεί να προσαρμοστεί με ευκολία στις ιδιαιτερότητες και ακριβείς ανάγκες κάθε έργου, ενώ λειτουργεί και εύκολα, με το πάτημα ενός διακόπτη.

Κατασκευασμένα για να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας, εσείς επιλέγετε το χρώμα που θα έχουν τα πλαίσια αλουμινίου, τον τύπο του γυαλιού που θα χρησιμοποιηθεί καθώς και από τα πόσα πλαίσια θα αποτελείται η κατασκευή.

Τέλος, εσείς επίσης επιλέγετε αν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατασκευής ώστε να λειτουργεί ως στηθαίο όταν είναι «κλειστό», ή από την πάνω πλευρά, ώστε να επιτρέπεται η διέλευση του κόσμου από κάτω.

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα υλικά, τον σχεδιασμό και τη διαδικασία, είμαστε στη διάθεσή σας.

Εμπιστευθείτε σήμερα την ποιότητα και εμπειρία Ribas Glass και επιλέξετε ανασυρόμενα παράθυρα σε τιμές προνομιακές, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Μαζί θα καταλήξουμε στην ιδανική λύση και θα δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που είναι άρτιο αισθητικά αλλά και λειτουργικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας σε ανασυρόμενα παράθυρα, πτυσσόμενα κρύσταλλα και άλλες επιλογές σε προσόψεις καταστημάτων για να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα.

Για υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες, πρακτικότητα και αισθητική, επενδύστε σήμερα σε ανασυρόμενα παράθυραγκιλοτίνες Ribas Glass και αναβαθμίστε πλήρως την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας!