Η Ribas Glass είναι εδώ προκειμένου να σας προτείνει την ιδανική λύση στη διακόσμηση του χώρου σας αλλά και στην τοποθέτηση όσον αφορά στους καθρέπτες.

Η επιλογή της τοποθέτησης καθρέπτη στο χώρο σας, πέραν της ψευδαίσθησης του μεγαλύτερου μεγέθους που δίνει στο σημείο όπου τοποθετείται, αποτελεί μια από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις διακόσμησης...Διαβάστε περισσότερα →

Είτε πρόκειται για καθρέπτη μπάνιου, χώρου υποδοχής ή υπνοδωματίου, είτε για κάλυψη ή επένδυση τοίχου με καθρέπτη, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθρέπτη ή σχεδίων αλλά και διάφορων μοντέρνων παρεμβάσεων όπως είναι ο led φωτισμός, η αμμοβολή ή το minimal μεταλλικό πλαίσιο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή καθρέφτη και τοποθέτηση τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα μας προτείνετε εσείς ή οι συνεργάτες σας είτε μετά από μελέτη του έργου που επιθυμείτε, από εμάς.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρου του γυαλιού, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις επαγγελματικών χώρων
όπως ξενοδοχεία, γραφεία, ιατρεία, εστιατόρια, πολυχώροι, εμπορικά καταστήματα κλπ.

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας, επιθυμείτε έναν απλό καθρέπτη ή μια ειδική κατασκευή καθρέφτη;
Ότι και αν είναι αυτό που ψάχνεται ή έχετε οραματιστεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το υλοποιήσετε με γνώμονα την ασφάλεια, την αισθητική και την προσιτή τιμή!