Η Ribas Glass είναι εδώ προκειμένου να σας προτείνει την ιδανική λύση στη διακόσμηση του χώρου σας αλλά και στην τοποθέτηση όσον αφορά στους καθρέπτες.

Είτε πρόκειται για καθρέπτη μπάνιου, χώρου υποδοχής ή υπνοδωματίου έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθρέπτη ή σχεδίων αλλά και διάφορων μοντέρνων παρεμβάσεων όπως είναι ο led φωτισμός, η αμμοβολή ή το minimal μεταλλικό πλαίσιο.

Η επιλογή της τοποθέτησης καθρέπτη στο χώρο σας, πέραν της ψευδαίσθησης του μεγαλύτερου μεγέθους που δίνει στο σημείο όπου τοποθετείται, αποτελεί μια από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις διακόσμησης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση καθρεπτών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα μας προτείνετε εσείς ή οι συνεργάτες σας είτε μετά από μελέτη του έργου που επιθυμείτε, από εμάς.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρου του γυαλιού, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις επαγγελματικών χώρων
όπως ξενοδοχεία, γραφεία, ιατρεία, εστιατόρια, πολυχώροι, εμπορικά καταστήματα κλπ.

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας, επιθυμείτε έναν απλό καθρέπτη ή μια ειδική κατασκευή;
Ότι και αν είναι αυτό που ψάχνεται ή έχετε οραματιστεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το υλοποιήσετε με γνώμονα την ασφάλεια, την αισθητική και την προσιτή τιμή!