Έγχρωμοι υαλοπίνακες

Ο έγχρωμος υαλοπίνακας προκύπτει από την πρόσθεση χρώματος απευθείας μέσα στη σύνθεση του τζαμιού κατά την διαδικασία παραγωγής του.

Η πρακτική αυτή δεν έχει καμία επίπτωση στις φυσικές ιδιότητες του γυαλιού, πρέπει όμως να ληφθεί υπόψιν ότι ο έγχρωμος υαλοπίνακας μειώνει την διαπερατότητα του φωτός και ως εκ τούτου όσο αυξάνουμε το πάχος του υαλοπίνακα αντίστοιχα αυξάνεται και η ηλιακή ενεργειακή απορροφητικότητα.

Τα χρωματιστά γυαλιά έχουν διάφορες εφαρμογές στο χώρο της διακοσμητικής και της αρχιτεκτονικής προσφέροντας πρωτότυπες και μοντέρνες λύσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαχωριστικά χώρων,  ανοιγόμενες ή συρόμενες εσωτερικές πόρτες, γυάλινα κάγκελα, γυάλινη πλάτη κουζίνας κτλ.

Στη διακοσμητική είναι συνηθέστερη η μονή υάλωση του έγχρωμου υαλοπίνακα, ενώ η διπλή ή τριπλή υάλωση χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό της Ribas Glass αναλαμβάνει να σας κατατοπίσει σχετικά με την ορθή εφαρμογή των υαλοπινάκων της επιλογής σας και το έμπειρο συνεργείο μας ολοκληρώνει την κατασκευή στο χώρο σας αναλαμβάνοντας παράλληλα και τη συντήρηση.

Η Ribas Glass μένει διαχρονικά κοντά στον πελάτη και τις ξεχωριστές ανάγκες του!