Τα γυάλινα διαχωριστικά χώρου αποτελούν την πιο σύγχρονη κατασκευαστική και αρχιτεκτονική πρόταση στη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων τα τελευταία χρόνια. Μια εξαιρετικά μοντέρνα τάση, η οποία σας επιτρέπει να διευρύνετε τον χώρο σας και να διαμορφώσετε ένα λειτουργικό, φωτεινό και καλαίσθητο εργασιακό περιβάλλον, προσδίδοντας μια αίσθηση διαύγειας και καθαρότητας.

Στην Ribas Glass κατασκευάζουμε τα πιο σύγχρονα, ποιοτικά και πρωτοποριακά γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, που ανταποκρίνονται σε κάθε, σχεδιαστική και αισθητική απαίτηση. Παράλληλα, στη Ribas Glass θα βρείτε και γυάλινα διαχωριστικά εξωτερικών χώρων.

Διαθέτουμε ευέλικτα γυάλινα χωρίσματα γραφείων με συστήματα κινητών ή σταθερών διαχωριστικών, με ή χωρίς εμφανή σκελετό, που διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου εργασίας. Στις συγκεκριμένες κατασκευές με διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυαλί, τοποθετούνται αποκλειστικά υαλοπίνακες και κρύσταλλα triplex (laminated) ή triplex & securit (tempered) για λόγους  ασφαλείας. Επιπλέον, εάν θέλετε για λόγους ιδιωτικότητας να περιορίσετε την οπτική επαφή και επικοινωνία με τα υπόλοιπα τμήματα στο εργασιακό περιβάλλον, μπορείτε να επιλέξετε ματ σχέδιο αμμοβολής σε όλη την επιφάνεια ή και σε μέρος του γυάλινου διαχωριστικού.  Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με την τοποθέτηση αυτοκόλλητης αμμοβολής ή λογότυπου της επιχείρησής σας. Εάν θέλετε να συνδυάσετε την ασφάλεια με τη διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ευρεία γκάμα έγχρωμων triplex υαλοπίνακων που διαθέτουμε.

Στην Ribas Glass μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα γυάλινα διαχωριστικά στις καλύτερες τιμές με βάση τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας ώστε να αναβαθμίσετε και να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του εργασιακού ή οικιακού σας χώρου.