Η γυάλινη πλάτη κουζίνας αποτελεί την πιο μοντέρνα λύση στη διακόσμηση κατοικιών!

Διαμορφώστε και εσείς τον χώρο της κουζίνας σύμφωνα με το δικό σας, απολύτως προσωπικό γούστο, επιλέγοντας κουζίνες με γυάλινη πλάτη αντί για πλακάκια και δημιουργήστε το ιδανικό αποτέλεσμα.Διαβάστε περισσότερα →

Επισκεφθείτε σήμερα τη Ribas Glass και βρείτε την κατάλληλη γυάλινη πλάτη κουζίνας σε τιμή – έκπληξη!

Η συγκεκριμένη μέθοδος βασίζεται σε ψηφιακές εκτυπώσεις και για τον λόγο αυτό προσαρμόζεται άνετα στον χώρο της κουζίνας σας, αφού μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχέδιο και χρώμα θέλετε.

Όσον αφορά, δηλαδή, τη γυάλινη πλάτη κουζίνας, τα χρώματα και τα σχέδια που είναι διαθέσιμα είναι, πρακτικά, ατελείωτα!

Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να τυπώσουμε όποιο σχέδιο εσείς επιθυμείτε, ωστόσο προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση αποτελεί η ανάλυση της εικόνας.

Είτε επιλέξετε ψηφιακή εκτύπωση είτε μονόχρωμο γυαλί, η γυάλινη πλάτη κουζίνας είναι και παραμένει πρακτική, μοντέρνα και όμορφη σαν επιλογή, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζεται και πολύ εύκολα!

Στη Ribas Glass αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση του γυαλιού σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ανακαλύψτε γυάλινα διαχωριστικά γραφείων, κάγκελα, διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, καμπίνες μπάνιου και πτυσσόμενα κρύσταλλα σε τιμές που δεν υπάρχουν αλλού.

Και αυτές είναι λίγες μόνο από τις επιλογές με τις οποίες μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας να ξεχωρίζει!

Επικοινωνήστε σήμερα με την Ribas Glass και επενδύστε σε πλάτη κουζίνας από γυαλί σε τιμή που στη Θεσσαλονίκη δεν θα βρείτε αλλού.

Στη Ribas Glass αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση του γυαλιού σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.