Τα γυάλινα δάπεδα χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα σε υψηλής αισθητικής κατοικίες και εμπορικά κτίρια.

Με την χρήση του γυάλινου δαπέδου, πετυχαίνουμε μεγαλύτερο φυσικό φωτισμό και αυξάνουμε την αίσθηση του χώρου, μετατρέποντας παράλληλα ένα τυπικό δωμάτιο σε καλαίσθητο, μοντέρνο χώρο...Διαβάστε περισσότερα →

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γυάλινων δαπέδων, με ή χωρίς αντιολίσθηση, διαφανή ή αδιαφανή, χρωματιστά, ακόμη και γυάλινο δάπεδο που παρέχει αυξημένη πυροπροστασία.

Τα γυάλινα δάπεδα αποτελούνται συνήθως από τρία ή και περισσότερα κρύσταλλα (ανάλογα με την διάσταση που θέλουμε να κατασκευάσουμε, και την απαίτηση που υπάρχει για το ασκούμενο φορτίο.

Τα κρύσταλλα που συνθέτουν ένα γυάλινο δάπεδο είναι κολλημένα με μεμβράνη PVB, δημιουργώντας ένα ενιαίο σώμα γυαλιού υψηλής αντοχής και ασφάλειας. Το εξωτερικό κρύσταλλο το οποίο έχει συνήθως αντιολισθηρή επιφάνεια, είναι θερμικά σκληρυμένο (Tempered ή Heat Strengthened Glass), τα δύο ή περισσότερα εσωτερικά κρύσταλλα είναι απλά ή θερμικά σκληρυμένα γυαλιά.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη για να υπολογίσουμε το πάχος και την σύνθεση που απαιτείται σε κάθε γυάλινη κατασκευή, από το εσωτερικό δάπεδο μίας κατοικίας, μέχρι το γυάλινο δάπεδο ενός εμπορικού ή βιομηχανικού κτιρίου.