Τα γυάλινα κάγκελα εσωτερικού χώρου αποτελούν μια minimal και σύγχρονη αρχιτεκτονική πρόταση, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής σε κάθε χώρο.

Τα γυάλινα κάγκελα σκάλας που παρέχουμε στη Ribas Glass κατασκευάζονται με υλικά κορυφαίας ποιότητας που εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια μέσω των κατάλληλων συστημάτων στήριξης και εγκατάστασης αλλά και με τους κατάλληλους τύπους υαλοπίνακα.

Πιο αναλυτικά, στη Ribas Glass στη Θεσσαλονίκη ειδικευόμαστε σε συστήματα επιδαπέδιας και ενδοδαπέδιας (ή εμφυτευμένης) στερέωσης, όπως επίσης και σε συστήματα εξωτερικής στερέωσης μέσω της χρήσης εξωτερικών αποστατών που διατίθενται σε εύρος σχεδίων και τιμών.

Όλα τα συστήματα που παρέχουμε δέχονται υαλοπίνακες Laminated Τriplex (πολυστρωματικοί υαλοπίνακες) ή Laminated Triplex Securit (θερμικά σκληρυμένοι υαλοπίνακες) που μεγιστοποιούν την ασφάλεια σας σε περίπτωση θραύσης από βίαιο χτύπημα. Οι υαλοπίνακες διατίθενται σε οποιαδήποτε απόχρωση της επιλογής σας, είτε με τη χρήση μεμβρανών είτε με έγχρωμο υαλοπίνακα. Το συνολικό μέγεθος του υαλοπίνακα μπορεί να φτάσει έως 140 cm ύψος και 20 mm πάχος.

Τα γυάλινα κάγκελα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή κυρίως λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν:

  • Προσφέρουν ανάλαφρο και μοντέρνο design χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια
  • Εύρος επιλογής στα είδη και χρώματα υαλοπίνακα
  • Εύρος επιλογής στα συστήματα στερέωσης και στήριξης ανάλογα με τις προδιαγραφές του χώρου σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα
  • Εύρος επιλογής στο φινίρισμα (πχ σκέτο γυαλί ή κουπαστή αλουμινίου) διαφόρων σχεδίων και διαστάσεων
  • Ελάχιστη συντήρηση και εύκολος καθαρισμός
  • Εύκολη απομάκρυνση και αντικατάσταση σε περίπτωση θραύσης από βίαιο χτύπημα