Η ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, δίνοντάς μας εξαιρετικά αποτελέσματα από άποψη αισθητικής και ιδιαιτερότητας.

Σήμερα, η πρόοδος της τεχνολογίας είναι σε θέση να προσφέρει ψηφιακές εκτυπώσεις σε γυαλί κορυφαίας ποιότητας και ευκρίνειας, με φωτεινά χρώματα και προσεγμένες λεπτομέρειες, χωρίς να ξεφεύγουμε σε τιμή.

Πιο αναλυτικά, στη Ribas Glass προσφέρουμε μοναδικές λύσεις στην ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί, σε τιμές οικονομικές και με την εγγύηση ποιότητας που μας διακρίνει στα 40+ χρόνια λειτουργίας μας...Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο. Οι εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards της αγοράς, δημιουργώντας αποτελέσματα άρτια αισθητικά, λειτουργικά και ενεργειακά.

Εδώ θα βρείτε πλήθος επιλογών για κάθε σας ανάγκη ώστε να διακοσμήσετε γυάλινες πόρτες και καμπίνες μπάνιου, να εκτυπώσετε το σχέδιο της αρεσκείας σας για να ντύσετε μια γυάλινη πλάτη κουζίνας ή έναν ολόκληρο γυάλινο τοίχο.

Επιλέξτε την ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί για να τυπώσετε τα σχέδια της επιλογής σας, όπως ένα έργο τέχνης ή φωτογραφία, μονόχρωμα ή πολυχρωματικά μοτίβα, ή το λογότυπό σας.

Όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα, με αποδεδειγμένη αντοχή στο χρόνο, χωρίς να ξεθωριάζουν από την ηλιακή ακτινοβολία, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα μας, από γυάλινες σκάλες και πόρτες έως πτυσσόμενα και ανασυρόμενα κρύσταλλα.

Για ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί στη Θεσσαλονίκη ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, είμαστε στη διάθεσή σας.