Στη Ribas Glass μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα γυάλινα διαχωριστικά με βάση τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας ώστε να αναβαθμίσετε και να βελτιώσετε την λειτουργικότητα και την αισθητική του εργασιακού σας χώρου.

Τα γυάλινα διαχωριστικά χώρου αποτελούν την πιο σύγχρονη κατασκευαστική και αρχιτεκτονική πρόταση στη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων τα τελευταία χρόνια...Διαβάστε περισσότερα →

Μια εξαιρετικά μοντέρνα τάση, η οποία σας επιτρέπει να διευρύνετε τον χώρο σας και να διαμορφώσετε ένα λειτουργικό, φωτεινό και καλαίσθητο εργασιακό περιβάλλον, προσδίδοντας μια αίσθηση διαύγειας και καθαρότητας.

Στη Ribas Glass κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τα πιο σύγχρονα, ποιοτικά και πρωτοποριακά γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, που ανταποκρίνονται σε κάθε σχεδιαστική και αισθητική απαίτηση.

Τα διαχωριστικά της Ribas Glass συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χώρου, καθώς η κατασκευή τους έχει ελάχιστο πάχος.

Διαθέτουμε ευέλικτα χωρίσματα γραφείων με συστήματα κινητών ή σταθερών διαχωριστικών, με ή χωρίς εμφανή σκελετό, που διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου εργασίας. Στις συγκεκριμένες κατασκευές τοποθετούνται αποκλειστικά υαλοπίνακες και κρύσταλλα triplex (laminated) ή securittriplex για λόγους  ασφαλείας.
Επιπλέον, εάν θέλετε για λόγους ιδιωτικότητας να περιορίσετε την οπτική επαφή και επικοινωνία με τα υπόλοιπα τμήματα στο εργασιακό περιβάλλον, μπορείτε να επιλέξετε σχέδιο αμμοβολής σε όλη την επιφάνεια ή και σε μέρος του γυάλινου διαχωριστικού.  Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με την τοποθέτηση αυτοκόλλητης αμμοβολής ή λογότυπου της επιχείρησής σας.
Εάν θέλετε να συνδυάσετε την ασφάλεια με τη διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ευρεία γκάμα έγχρωμων triplex υαλοπινάκων που διαθέτουμε.