Είτε επιθυμείτε να ανανεώσετε την πρόσοψη του καταστήματός σας, είτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση να θυμάστε πως μαζί μπορούμε να συζητήσουμε όλες τις πιθανές εφαρμογές υαλοπινάκων και της εγκατάστασης τους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στη Ribas Glass θα σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την πρόσοψη του καταστήματός σας, είτε πρόκειται για εμπορικό κατάστημα είτε για χώρο εστίασης... Διαβάστε περισσότερα →

Οι εφαρμογές στα κρύσταλλα βιτρίνας ποικίλουν από σταθερούς υαλοπίνακες και πτυσσόμενα κρύσταλλα μέχρι αυτόματες ή ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες καταστήματος ή ανασυρόμενα παράθυρα τύπου γκιλοτίνα. Παράλληλα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου επιλέγεται και η εφαρμογή ανεμοφράκτη που αφορά κυρίως στους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης.

Μαζί θα συζητήσουμε όλες τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε, τόσο σε πρακτικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια που παρέχουν οι υαλοπίνακες Ribas Glass.

Μπορείτε ταυτόχρονα να συνδυάσετε την εφαρμογή υαλοπινάκων με ένα πρωτότυπο και καλαίσθητο αποτέλεσμα επιλέγοντας για παράδειγμα ψηφιακή εκτύπωση σε τζάμι βιτρίνας, διακοσμητική αμμοβολή με την επωνυμία της επιχείρησής σας σε γυάλινη πόρτα ή βιτρίνα του καταστήματος, σχέδιο υαλογραφίας ή χρωματιστό triplex γυαλί.
Το φιμέ τζάμι ή ο ανακλαστικός υαλοπίνακας είναι μια λύση που επιλέγεται αρκετά συχνά σε επαγγελματικούς χώρους καθώς έχει την ιδιότητα να μπλοκάρει -μέχρι ένα βαθμό- την οπτική επαφή από τους εξωτερικούς χώρους προς τα μέσα.