Διαχωριστικό τζάμι: Custom λύσεις για κάθε ανάγκη από τη Ribas Glass

Το γυαλί στον επαγγελματικό χώρο, σήμερα, είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό υλικό κατασκευής ή διακόσμησης.

Η λειτουργικότητα, η εργονομία, η αισθητική αλλά και η υγιεινή είναι παράγοντες που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του προτού καταλήξει στο ιδανικό διαχωριστικό τζάμι για τις ανάγκες του.

Στη διαδικασία αυτή, η Ribas Glass αποτελεί σύμμαχο κάθε επαγγελματία, με custommade λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.

Ελάτε να δούμε αναλυτικότερα πού, γιατί αλλά και με ποιους τρόπους τα γυάλινα διαχωριστικά εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στη δική σας περίπτωση.

Χώρισμα δωματίου με τζάμι: τρόποι εφαρμογής σε εσωτερικούς χώρους

Αν οι συγκυρίες απαιτούν νέα διαρρύθμιση στο εσωτερικό της επιχείρησής σας, είτε πρόκειται για γραφείο, είτε για χώρο αναμονής, είτε για κατάστημα εστίασης, μια custom κατασκευή με διαχωριστικό τζάμι αποτελεί κορυφαία επιλογή.

Αρχικά, στη Ribas Glass θα βρείτε συρόμενα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου σε τιμές πολύ οικονομικές, που έχουν το εξής πλεονέκτημα: μπορούν ταυτόχρονα να ενοποιήσουν δυο χώρους ή να τους διαχωρίσουν!

Αντί να χτίσετε έναν τοίχο, με όσα μειονεκτήματα έχει αυτό σε κόστος, ταλαιπωρία, εμπόδιο στην οπτική συνέχεια και βάρος στην συνολική κατασκευή, επενδύστε σε συρόμενα ή πτυσσόμενα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου.

Κερδίστε σε εργονομία και μοντέρνα σχεδίαση εξασφαλίζοντας ένα άκρως λειτουργικό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα και επιτρέψτε στη διαφάνεια του γυαλιού να αντικατοπτρίσει το φως και τα χρώματα!

Επιλέξτε σωστά: Για χώρισμα δωματίου με τζάμι, η Ribas Glass έχει τη λύση με custom διαχωριστικά, καλύπτοντας τις προδιαγραφές κάθε project, όσο απαιτητικό κι αν είναι.

χώρισμα δωματίου με τζάμι

Διαχωριστικά εξωτερικού χώρου για καφετέριες; Όχι μόνο!

Σήμερα η χρήση του γυαλιού σε επαγγελματικούς χώρους είναι πολύ διαδεδομένη, με τα μεγάλα γυάλινα ανοίγματα και τις τζαμαρίες να έχουν αντικαταστήσει τα παραδοσιακά παράθυρα σε πολλές περιπτώσεις.

Το γυαλί μπορεί, μεν, να θεωρείται «φράγμα προστασίας», δεν είναι, όμως, σε καμία περίπτωση εμπόδιο στην οπτική συνέχεια «του μέσα» και «του έξω» – αντίθετα, πρόκειται για ένα μέσο που επαναπροσδιορίζει την έννοια του διαχωριστικού στοιχείου με διατήρηση της οπτικής συνέχειας!

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του, ωστόσο, είναι η ευελιξία!

Επιλέξτε σωστά: Τα γυάλινα διαχωριστικά εξωτερικών χώρων της Ribas Glass μπορούν να τροποποιηθούν σε ύψος και μήκος, ακόμα και να μετακινηθούν για να καλύψουν τις μελλοντικές χωροταξικές σας ανάγκες!

Οι επαγγελματικοί χώροι στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν γυάλινα χωρίσματα (εσωτερικά ή εξωτερικά) περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: γραφεία, κομμωτήρια, χώρους αναμονής και ιατρεία, φαρμακεία, καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία, supermarket ή γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Διαβάστε επίσης: Γυάλινα διαχωριστικά χώρων – Τι πλεονεκτήματα έχουν στον επαγγελματικό χώρο;

 

 

 

 

Γυάλινα διαχωριστικά – χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την τελική τιμή

Σε κάθε κατασκευή, όπως ένα διαχωριστικό με τζάμι ή τα γυάλινα χωρίσματα γραφείων, οι τιμές της Ribas Glass κυμαίνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Χαρακτηριστικά όπως η διαφάνεια, το κατά πόσο οι υαλοπίνακες είναι ενεργειακοί, η υφή, η αντανακλαστικότητα, το φινίρισμα και η διατομή είναι, μεταξύ άλλων, παράμετροι που καθορίζουν την τελική τιμή.

Η μοναδικότητα της ιδιοκατασκευής, ωστόσο, είναι δεδομένη, όπως και οι τεχνικές προδιαγραφές!

Κατόπιν παραγγελίας και για πιο εξιδεικευμένες κατασκευές, η εταιρεία μας μπορεί επίσης να παρέχει υαλοπίνακες με ενισχυμένη ηχομόνωση, securit, μειωμένης διαφάνειας με εφέ αμμοβολής, αλεξίσφαιρους, με προστασία για την υπεριώδη ακτινοβολία, με σχέδιο της επιλογής σας κ.α.. χαρακτηριστικά που μπορούν επίσης να επηρεάσουν το κόστος.

γυάλινα διαχωριστικά γραφείων

Σε κάθε περίπτωση, η Ribas Glass δίνει τη δυνατότητα στον σχεδιαστή, στον αρχιτέκτονα και στον πελάτη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του σε ό,τι κι αν ψάχνει: από γυάλινα διαχωριστικά μπάνιου και διαχωριστικά εξωτερικού χώρου για καφετέριες, μέχρι προσόψεις καταστημάτων!