Σύγχρονα, ποιοτικά και πρωτοποριακά διαχωριστικά συστήματα γραφείων, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές, σχεδιαστικές και αισθητικές απαιτήσεις διαμερισματοποίησης επαγγελματικών χώρων. Ευέλικτα χωρίσματα γραφείων, με ή χωρίς εμφανή σκελετό, που διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου εργασίας.

Eίναι συστήματα κινητών ή σταθερών διαχωριστικών με δομικό στοιχείο, το μονό κρύσταλλο triplex  ασφαλείας 5+5, με δυνατότητα αμμοβολής σε όλη η επιφάνεια ή σε μέρος αυτής με σχέδιο λωρίδες  ή ακόμα εκ των υστερών τοποθέτησης αυτοκόλλητης αμμοβολής ή λογοτύπου.

Ο συνδυασμός των δυο βασικών υλικών – κρύσταλλο και αλουμίνιο – εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, ποιότητας αλλά και λειτουργικότητας έτσι ώστε να υπάρχει καθαρότητα και διαύγεια μεταξύ των χωρών γραφείου.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη που απαιτείται σε κάθε γυάλινη κατασκευή. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.